Η εταιρία μας

Η εταιρία Armonia Antismoking Center Limited, στελεχωμένη από συνεργάτες με πολυετή δραστηριοποίηση και εμπειρία στο χώρο των εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας, παρέχει ίσως την πιο αποτελεσματική μέθοδο διακοπής καπνίσματος ELEKTROMERIDIAN KOBRA, εξυπηρετώντας εδώ και δεκαοκτώ χρόνια έναν σημαντικό αριθμό πελατών σε όλη την Κύπρο στα Κέντρα Διακοπής καπνίσματος.​

Το ευρύτερο περιβάλλον δραστηριοποίησης της εταιρίας ANTISMOKING SERVICE, θέτει διαρκώς νέους κανόνες και δεδομένα στο μείζον θέμα της υγείας και ποιότητας ζωής.  Αρωγός των δραστηριοτήτων μας δεν αποτελεί μόνο η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος που εφαρμόζεται από το 2010 στην Κύπρο, αλλά και η διαρκής πληροφόρηση της κοινής γνώμης σε θέματα υγείας και οικολογίας.

Η υιοθέτηση νέων ποιοτικών κριτηρίων διαβίωσης είναι αναγκαία  σήμερα, όχι μόνο σε συνάρτηση με το περιβάλλον αλλά και σε σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό (π.χ. κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, περιορισμός χημικών φαρμακευτικών σκευασμάτων). Μία βασική προσπάθεια βιοτικής αναβάθμισης είναι και η απαλλαγή από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.  

Μέσω της ενημέρωσης για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό, το κοινό αναγνωρίζει την αναγκαιότητα εγκατάλειψης αυτής της συνήθειας και  η εταιρία μας απευθύνεται στους καπνιστές  που  επιθυμούν και αποφασίζουν να απεξαρτηθούν οριστικά από το κάπνισμα.

Η εταιρία μας συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της εξάρτησης από το κάπνισμα,  παρέχοντας στους καταναλωτές την αποτελεσματικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για την οριστική απαλλαγή από το κάπνισμα μέσω της μεθόδου ELEKTROMERIDIAN KOBRA.