Η μέθοδός μας

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στα Κέντρα Διακοπής Καπνίσματος ANTISMOKING SERVICE, βασίζεται στην ωτοθεραπεία σε συνδυασμό με τον ηλεκτροβελονισμό.

Tα Κέντρα Διακοπής Καπνίσματος ANTISMOKING SERVICE εφαρμόζουν αποκλειστικά τη μέθοδο ELEKTROMERIDIAN KOBRA.   Η μέθοδος μέσω της ηλεκτρονικής συσκευής Reality 2000, λειτουργεί διεγείροντας συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις σε προκαθορισμένα σημεία του αυτιού.

Στοιχεία όπως το φύλο και η ηλικία του καπνιστή, τα χρόνια που καπνίζει καθώς και ο αριθμός των ημερήσιων τσιγάρων του είναι απαραίτητα προκειμένου να μεταφερθεί η κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων, ικανή να εκμηδενίσει την εξάρτηση απο τη νικοτίνη και να ενεργοποιήσει τον οργανισμό για την παραγωγή ενδορφινών.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 5 εφαρμογές σε διάστημα ενός εξαμήνου, ενώ για ένα μεγάλο ποσοστό (75%) χρηστών της μεθόδου, η πρώτη εφαρμογή διάρκειας 20 λεπτών είναι αρκετή για να απαλλαγούν οριστικά από το κάπνισμα. Το ποσοστό επιτυχίας της μεθόδου ανέρχεται στο 92% και στηρίζεται αποκλειστικά στην απόφαση του καπνιστή να απαλλαγεί και όχι στην αντοχή ή τον ισχυρό του χαρακτήρα.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες, χωρίς φάρμακα και υποκατάστατα νικοτίνης και η απεξάρτηση επιτυγχάνεται χωρίς ο καπνιστής να αντιμετωπίσει τη σκληρή δοκιμασία του στερητικού συνδρόμου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μέθοδος ELEKTROMERIDIAN KOBRA βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Ιταλικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (LILT).